Purificator de aer AlecoAir P25 ROUBIQ White Review si Pareri pertinente

4.8
(94)

AlecoAir P25 ROUBIQ White este un purificator de aer care vizeaza imbunatatirea calitatii aerului in locuinta, remarcandu-se ca un aparat inovator si eficient, proiectat pentru a asigura un mediu sanatos si curat. Acesta se bucura de un design modern si o tehnologie avansata, care reuseste sa tina sub control particulele nocive din aer.

Tehnologie de purificare in 5 etape

Purificatorul AlecoAir P25 ROUBIQ White este prevazut cu un sistem complex de purificare a aerului, ce imbina cinci tehnologii esentiale pentru a putea asigura eliminarea optima a impuritatilor din aer:

  1. Pre-filtru – capteaza particulele mai mari de praf, scame si par de animale, prevenind acumularea rapida a murdariei pe celelalte filtre si prelungind durata de viata a acestora.
  2. Filtru True HEPA H13 – este proiectat pentru a retine particule microscopice de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii si virusuri. Este extrem de util pentru cei care se confrunta cu alergii sau alte afectiunii respiratorii. Prezinta o eficienta de peste 99.97% in captarea particulelor mai mari de 0.3 microni, asigurand un nivel maxim de purificare a aerului.
  3. Filtrul de carbon activ – neutralizeaza mirosurile neplacute si compusii organici volatili, asigurand un aer proaspat si curat in locuinta.
  4. Ionizare – eliberand ioni negativi, aparatul contribuie la imbunatatirea calitatii aerului atragand si neutralizand particulele daunatoare, precum praf fin, polen si alergeni.
  5. Lampa UV-C – avand o lungime de unda de 254 nm, lampa distruge eficient bacteriile, virusurile, ciupercile si mucegaiul, eliminandu-le la nivel molecular si neutralizandu-le complet. De asemenea, sterilizarea aerului se realizeaza in interiorul aparatului, asigurand un mediu sigur pentru utilizatori.

Senzor PM 2.5 pentru monitorizarae calitatii aerului in timp real

Purificatorul de aer AlecoAir P25 ROUBIQ White este prevazut cu senzor PM 2.5 integrat care va monitoriza calitatea aerului din locuinta in timp real si va ajusta continuu modul de functionare si puterea aparatului. Acest senzor analizeaza continuu particulele fine din aer si va asigura ca aparatul le va capta eficient.

De asemenea, indicatorul luminos se schimba in functie de calitatea aerului, oferind o imagine mai clara asupra nivelul de puritate al aerului din locuinta.

Consulta oferta de pret actuala!

Control inteligent prin Wi-fi si functii avansate

O functie foarte interesanta la acest aparat este cea Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe smartphone. Astfel, veti avea posibilitatea de a monitoriza si regla setarile aparatului oriunde v-ati afla, asigurandu-va ca aerul din casa este mereu curat.

Ventilatorul integrat poate fi setat in trei trepte manual sau automat. Totodata, la activarea functiei Sleep, aparatul va functiona pe treapta minima de ventilare, iar indicatorii luminosi de pe display se vor stinge pentru a asigura un mediu linistit si intunecat pentru un somn odihnitor.

Cu functia Child Lock, butoanele de pe panoul de control se vor dezactiva, prevenind activarea accidentala a aparatului. Indicatorul de resetarea a filtrului va va atentia in momentul in care trebuie sa inlocuiti filtrul asigurand o functionare buna aparatului.

Cu functia timer, aveti posibilitatea de a programa aparatul sa functioneze intre 2, 4 sau 8 ore pentru o utilizare eficienta si confortabila.

Panoul de control cu touchscreen ofera o interfata moderna si este usor de folosit, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. In plus, manerul integrat face ca aparatul sa fie usor de transportat si mutat dintr-un loc in altul.

AlecoAir P25 ROUBIQ White este potrivit pentru utilizarea in incaperi de pana la 25 mp fiind astfel potrivit pentru dormitoare, living-uri, birouri si alte spatii similare, asigurand o purificare optima a aerului.

Dimensiunile aparatului sunt de 36 cm inaltime, 23 cm latime si 23 cm lungime, avand o greutate de 2.72 kg.

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer AlecoAir P25 ROUBIQ White este un dispozitiv foarte practic si util in orice locuinta, imbunatatind cu usurinta calitatea aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un aparat de departe foarte bun pentru pretul pe care il are. Elimina particulele nocive din aer destul de repede, neutralizeaza mirosurile si este usor de folosit chiar si prin intermediul aplicatiei mobile. Il recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 4.8 / 5. Numar voturi: 94

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Opinii pe scurt: AlecoAir P25 ROUBIQ White

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.7/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori inteligenti
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Sistem de filtrare performant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *